Kunstgras Groningen

Kunstgras in Groningen kopen? U bent op zoek naar kunstgras? Voor welke locatie? Heeft een bepaalde kleur of tint in gedachten? Hoeveel vierkantemeter heeft u nodig? Zijn er nog specifieke wensen of eisen?

Wij verkopen natuurlijk ogend kunstgras voor elke locatie. De tuin, patio, het balkon, terras, speelveld ... voor zowel particulier als zakelijk.

 

 

Gratis advies bij Hoveniersbedrijf De Groene Klaver

Breng een bezoek aan de tuin in Groningen of neem telefonisch contact met ons op, om uw vragen te stellen. Het is ook mogelijk bij u op locatie af te spreken. Wij kunnen dan gelijk de betreffende locatie bekijken en u meer vertellen over de mogelijkheden voor het gras. Indien u gebruik maakt van onze legservice in Groningen en omgeving is het voor ons belangrijk om te weten wat er op dit moment ligt wat verwijdert dient te worden.

Soorten kunstgras in Groningen bekijken

Voor iedere locatie hebben wij een geschikt type kunstgras. Bekijk het assortiment online op uw gemak. Wij kunnen u bij elk type kunstgras adviseren, voor welke locatie deze het beste te gebruiken is. Standaard adviseren wij bij elk type grasmat infillzand aan te schaffen. Hiervoor zijn drie redenen:

  • Met infillzand blijft uw kunstgrasvezel langer rechtop staan, als u er overheen loopt.
  • Infillzand verzwaart de mat, daardoor komt deze niet van de plaats.
  • Het heeft een natuurlijke look.
  • Het kunstgras heeft een langere levensduur.


Hieronder vindt u alle kunstgrassoorten die wij in het assortiment hebben.

Stel uw vraag of kom naar de showtuin in Hoogezand

Neem contact op met Kunstgras Groningen voor het juiste kunstgras advies! Of om een afspraak te maken in de showtuin, waar u zelf een greep uit ons assortiment kunt zien en voelen. Wandel er maar eens over, met uw blote voeten. De mat is heerlijk zacht!

Free

Vragen? Bel ons
050-234 000 9

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Kunstgras Groningen

Hoveniersbedrijf De Groene Klaver
Knijpslaan 172
9615 BJ Kolham

T. 050-234 000 9
E. roland@groeneklaver.nl

Route berekenen