023 3040018   |    info@easylawn.nl Showtuin: Wijkermeerweg 49 | 1948 NT Beverwijk
Gratis staal aanvragen

Hoe bestel ik kunstgras?

U heeft ons kunstgras assortiment bekeken, onze showtuin bezocht en nu wilt u het gras bestellen. Er zijn twee bestel manieren:

  • Online op deze website
  • Bij de showtuin in Groningen 

Online op deze website

Via het bestelformulier kunt u de hoeveelheid kunstgras bestellen, die u nodig heeft. Ook kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van onze legservice en uw specifieke wensen invullen. Na het verzenden ontvangt u een bevestiging van de opdracht en de factuur. Wanneer de factuur voldaan is, nemen wij contact met u op om de leverdatum te bespreken.

Bij de showtuin

Ook kunt u tijdens uw bezichtiging aan onze showtuin in Groningen het kunstgras bestellen, of in een later stadium een vervolgafspraak maken. Tijdens de afspraak in de tuin bespreekt u alle wensen en eisen met één van onze medewerkers. Maak wel eerst even een afspraak! Ook hier geldt dat u een bevestiging van de opdracht en de factuur ontvangt.

Grasmat aanleggen

Bedenk ook even van tevoren of u het gras zelt (gedeeltelijk) wilt leggen of in zijn totaliteit gebruik wilt maken van onze legservice. Het aanleggen van het gras is een heel proces, op de legservice pagina kunt u de instructies hiervoor terugvinden.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2022 Easylawn Kunstgras