Hoe bestel ik kunstgras?

U heeft ons kunstgras assortiment bekeken, onze showtuin bezocht en nu wilt u het gras bestellen. Er zijn twee bestel manieren:

  • Online op deze website
  • Bij de showtuin in Groningen

Online op deze website

Via het bestelformulier kunt u de hoeveelheid kunstgras bestellen, die u nodig heeft. Ook kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van onze legservice en uw specifieke wensen invullen. Na het verzenden ontvangt u een bevestiging van de opdracht en de factuur. Wanneer de factuur voldaan is, nemen wij contact met u op om de leverdatum te bespreken.

Bij de showtuin

Ook kunt u tijdens uw bezichtiging aan onze showtuin in Groningen het kunstgras bestellen, of in een later stadium een vervolgafspraak maken. Tijdens de afspraak in de tuin bespreekt u alle wensen en eisen met één van onze medewerkers. Maak wel eerst even een afspraak! Ook hier geldt dat u een bevestiging van de opdracht en de factuur ontvangt.

Grasmat aanleggen

Bedenk ook even van tevoren of u het gras zelt (gedeeltelijk) wilt leggen of in zijn totaliteit gebruik wilt maken van onze legservice. Het aanleggen van het gras is een heel proces, op de legservice pagina kunt u de instructies hiervoor terugvinden.

Free

Vragen? Bel ons
050-234 000 9

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Kunstgras Groningen

Hoveniersbedrijf De Groene Klaver
Knijpslaan 172
9615 BJ Kolham

T. 050-234 000 9
E. roland@groeneklaver.nl

Route berekenen